De moderne techniek zorgt voor een unieke beleving van muziek.

Rob wist er een mooi feest van te maken.
~ M. Thomas

Het was een geweldig feest....... dankjewel voor je mooie show!!!
~ J. van Doorn

Hij wist ook de oudere nummers te vinden, dat zie je niet vaak meer tegenwoordig!
~ S. Donders

Drive-in Shows

Geluid

De geluidsinstallatie bestaat onder andere uit 2 actieve RCF ART422A mkII luidsprekers. Deze klinken strak en helder, ook op hardere geluidsvolumes. Deze 2 speakers zijn voldoende voor een gezelschap tot maximaal 50 personen. Voor stevigere muziek en een gezelschap groter dan 50 personen raden wij u aan om 1 of 2 extra basspeakers bij te plaatsen. Dit zijn actieve 18 inch RCF 4PRO8002 luidsprekers. Deze verzorgen een warm, stevig laag en sluiten perfect aan op de top luidsprekers. Het totale vermogen is 2400 watt RMS, voldoende voor 200 personen. Een grotere set is ook mogelijk, neem dan contact op voor een offerte.

Muziek

De muziek wordt afgespeeld vanaf een laptop. Deze wordt bediend met een professioneel midi DJ paneel om strakke mixen te kunnen maken. Door het gebruik van een computer is de kans zeer groot dat uw verzoekje hier tussen staat. En het is ook mogelijk om deze snel over de geluidsset te laten horen. Er gaat geen tijd meer verloren in het zoeken naar de juiste cd.

Basisverlichting

De basis verlichting bestaat uit 1 of 2 balken elk voorzien van 4 multicolor led spots. Standaard wordt er een wit DJ meubel geplaatst met multicolor verlichte vakken. Hiermee krijgt u een representatieve strakke uitstraling. Door het gebruik van de juiste lichtsturing software zijn speciale wensen voor kleuren makkelijk te implementeren in de show. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de vakken van het meubel standaard rood, paars of een andere kleur te geven. Ideaal voor bijvoorbeeld een bruiloft!

Effect verlichting

Ook is er de mogelijkheid om twee barrelscans te selecteren. Dit is een effect dat de gekleurde lichtstralen draaiend door de zaal beweegt. Als toevoeging op uw show is het mogelijk om twee movingheads op witte zuil te selecteren. Deze hebben de mogelijkheid om verschillende kleuren in een straal door de zaal heen te bewegen. Wilt u echt het wouw-effect bereiken is de grote moonflower een aanrader. Het apparaat bevat een zeer krachtige lamp met vele kleuren en stralen. Als laatste zijn er een rookmachine en spiegelbal beschikbaar.

Offerte aanvragen

Klik hier om een offerte aan te vragen.

Heeft u vragen of speciale wensen neem dan vrijblijvend contact op!

Bekijk hier de impressies van onze shows