Jong begonnen met liefde voor muziek en techniek.

Rob wist er een mooi feest van te maken.
~ M. Thomas

Het was een geweldig feest....... dankjewel voor je mooie show!!!
~ J. van Doorn

Ik vroeg stevige muziek, ik kreeg stevige muziek. Het was een feest om nooit meer te vergeten!
~ B. Geerts

DJ Rob

Jong gedaan

Al in de vroege jaren was muziek het belangrijkste in zijn leven. Op jonge leeftijd met cassettedecks in de weer om de nieuwste top 40 nummers af te spelen. Uiteindelijk kwam de CD en ging hij met zijn stereo op pad om de leukste feestjes te bouwen.

Drive-in Show

Toch kon het beter en zo is de eerste Drive-in Show geboren. Van de eerste spaarcenten werd professionele audio- en lichtapparatuur aangeschaft, waardoor het een serieuze hobby werd. Deze show is van feest naar feest gesleept. Na een aantal jaren vond er een verschuiving in de soort aanvragen plaats. Rob werd veel vaker zonder show ingehuurd door diverse professionele bedrijven. Zij stuurden hem met een show van het bedrijf op pad naar een andere klant. Hierdoor is de "oude" show verkocht en bleef Rob alleen muziek draaien met shows van opdrachtgevers. Dit had tot gevolg dat het lastig was om de particuliere en directe zakelijke klanten van een show te voorzien. Deze klanten werden vaak doorgestuurd naar de bedrijven die Rob inhuurden met een hogere prijs tot gevolg.

Passie voor techniek

Ook de technische kant bleef hierdoor onbenut. De techniek die bij dergelijke shows komt kijken is redelijk complex. Denk hierbij aan lichtsturingen, vermogens en compatabiliteit van diverse systemen. Door de genoten technische opleiding blijft de interesse voor showtechniek bestaan waardoor hij zelf creatieve oplossingen kan bedenken en de set zelf van correct onderhoud voorziet.

De nieuwe Drive-in Show

Sinds 2008 ontvangt Rob regelmatig aanvragen om ook een Drive-in Show te regelen, daarom is er nieuwe professionele audio- en lichtapparatuur aangeschaft. Met de ervaring die is opgedaan van de oude show en de diverse shows van opdrachtgevers heeft hij een uitgekiende keuze gemaakt tussen prijs, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Kijk bij de shows welke mogelijkheden er zijn of neem contact op voor vrijblijvende informatie.