Stel uw gewenste show samen voor uw feest door Rob.

Uw offerte

Selecter de gewenste samenstelling van uw show en klik op bereken offerte voor een prijs indicatie. U kunt ook uit de standaard kleine, middel of grote show kiezen. Uw offerte wordt dan automatisch samen gesteld en u heeft de mogelijkheid om persoonlijke aanpassingen te doen.

De basis verlichting bestaat uit 1 of 2 balken elk voorzien van 4 multicolor led spots. Standaard wordt er een wit DJ meubel geplaatst met multicolor verlichte vakken. Hiermee krijgt u een proffesionele strakke uitstraling. Ideaal voor bijvoorbeeld een bruiloft!

Ook is er de mogelijkheid om twee barrelscans te selecteren. Dit is een effect dat de gekleurde lichtstralen draaiend door de zaal beweegt. Daarnaast is er de mogelijkheid om een moonflouwer te selecteren. Dit is een vergelijkbaar effect maar vele malen intenser en met vele kleuren tegelijk.

Als toevoeging op uw show is het mogelijk om twee movingheads op witte zuil te selecteren. Deze hebben de mogelijkheid om verschillende figuren en kleuren in een straal door de zaal heen te bewegen. Daarnaast zijn er een rookmachine en spiegelbal beschikbaar.

Inhuren DJ Rob

U kunt kiezen voor een standaard kleine, middel of grote show. Deze standaard shows kunt u vervolgens aanpassen aan uw wensen.

Ook is het mogelijk om hieronder een eigen show samen te stellen.

Het start tarief is € 50,- en als u apparatuur kiest komen hier op-, afbouw en transportkosten van € 80,- bij.

DJ

Aantal draai uren (bijvoorbeeld 20:00 tot 01:00 is 5 uur draaitijd):

Geluid

Geluidset (aantal personen):

Licht

Wij rekenen een een start tarief voor de aansturing van het licht van € 50,-.

Basis verlichting:

Additionele verlichting:


U krijgt 5% korting bij een bestelling boven de € 250,-, 10% korting boven € 500,- en maar liefst 15% korting boven de € 750,- op de subtotaal prijs. Uiteraard zal de aanvraag in overleg gecontroleerd worden. Hieruit volgt dan de definitieve offerte met een nog scherpere prijs!

Natuurlijk kunt u ook contact opnemen om de mogelijkheden door te nemen!