Door persoonlijk contact de perfecte muziek voor uw feest of evenement.

Rob wist precies wat te draaien en voelde het publiek aan.
~ M. Stadhouders

De volgende keer vraag ik Rob weer!
~ E. Smit

Hij wist ook de oudere nummers te vinden, dat zie je niet vaak meer tegenwoordig!
~ S. Donders

Muziek

Welke muziek er afgespeeld wordt? Zegt u het maar!

Door de vele jaren ervaring bent u er van verzekerd dat u goede invulling krijgt van het feest of evenement waar u Rob voor inhuurt. Uw wensen worden altijd besproken in een persoonlijk gesprek, dit kan indien gewenst per telefoon, bij u thuis of op locatie. Alle gangbare muziek is aanwezig en speciale verzoeken zijn geen probleem. Tevens zal Rob u advies geven over hoe de muziekkeuze er uit kan zien voor een geslaagde avond. Ver voor het feest is bekend waar u aan toe bent, u hoeft niet te wachten tot de DJ geselecteerd is. Rob zal u adviseren en begeleiden in het maken van de juiste keuzes voor een geslaagde avond!

Uw feest, uw muziek

Wilt u graag jaren 70, 80 of toch net het hippe uit de top 40, misschien de stevige beats van de hedendaagse house. Alles is mogelijk! Wat ook besproken wordt met u, dit wordt vaak vergeten, is de muziek die u juist niet wilt horen op een feest. Het kunnen nummers zijn met een emotionele lading of het is simpelweg uw smaak niet. Ook kunt u aangeven of verzoekjes toegestaan zijn en hoe deze behandeld gaan worden. Mogen deze direct gespeeld worden of liever inpassen in de sfeer van de avond.

Flexibel

De muziek kan aangepast worden aan het moment en sfeer op het feest of evenement. Bij binnenkomst een rustig achtergrond muziekje en op het hoogtepunt de juiste knallers om de sfeer er om te houden. Vaak gaat een feestavond ook gepaard met een opbouwende sfeer. Door de juiste muziekkeuze wordt er een opzwepend effect bereikt waardoor de voetjes van de vloer gaan.

Tijdens de avond

De uitgebreide muziekcollectie met onder andere top 40, house, apres-ski en goude oude wordt afgespeeld via de computer waardoor verzoekjes zeer snel ingezet kunnen worden. Ook geeft dit de mogelijkheid om vooraf een lijst samen te stellen met de nummers die u graag wilt laten draaien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de openingsdans en afsluiter voor een bruiloft. Er is ook de mogelijkheid eigen (MP3) cd's of USB sticks mee te brengen.

Tevens is Rob te huur als losse dj. Neem contact op voor de tarieven en mogelijkheden.